Proaktiv vækstpartner for ambitiøse virksomheder

Vi leverer banebrydende resultater for ambitiøse virksomheder, der ønsker en stærk eksekvering af deres digitale markedsføring og samtidig ønsker at have følelsen af at have et team dedikeret til netop deres succes.

Vi er mere end blot "endnu et bureau"

Vores primære mål er at skabe gennemsigtighed i alt, hvad vi gør. Vi er personlige, tilgængelige og fleksible. Vi mener, at tæt kommunikation og ærlighed er en af nøglerne til et succesfuldt samarbejde. Det er vigtigt for os, at du altid ved, hvad du betaler for og kan se værdien i vores samarbejde.

Vi investerer tid og ressourcer i din virksomhed, som var det vores egen, og sikrer, at du får den ekspertise, du og din virksomhed fortjener – Gennem hele samarbejdet.

Så, når vi siger, at vi er mere end “endnu et bureau”, mener vi det virkelig. Hos Matsol Media er du ikke blot en kunde – du er en partner, og vi er her for at hjælpe din virksomhed.

“Vi har det sidste års tid arbejdet sammen med Matsol Media og Mathias Sølvberg.

Mathias har udvist høj kompetence ved at sætte sig ind i virksomhedens behov og muligheder på de sociale medier. Der har været en god og professionel dialog, og han har udvist stor forståelse for de forskellige platforme. Vi har haft stor tillid til hans arbejde, da han har vist gode resultater og har løbende rapporteret tilbage, hvis noget har fungeret godt/mindre godt. I en tid med efterdønningerne af corona og energikrise har Mathias udvist interesse og formået at sætte sig i vores sted – hvilket var vigtigt for det stærke samarbejde. 

De varmeste anbefalinger herfra.”

Jesper Vang – Driftschef for CPH Cirkel Fitness | LOOP Fitness Franchisetager

Et samarbejdes succes måles i vores resultater for vores samarbejdspartnere

Sep 13, 2023

Pernille Mathiasen, Polstrergaarden A/S

Vi har arbejdet med Mathias fra Matsol Media i lidt over 6 måneder, og er meget tilfredse. Han er god til at holde os opdateret omkring hvad der foregår, hvilket er rart.

professionelle samarbejdspartnere jeg har arbejdet sammen med.

Med hans viden indenfor paid social sammensmeltet med min indenfor email marketing, har vi formået at skabe ualmindeligt gode resultater på blot 3 måneders tid.

Kan varmt anbefale Mathias til enhver, som ønsker at tage sin webshops online appearance til det næste niveau, samt hvis du ønsker at dine annoncekroner ikke skal spildes på de høje CAC priser.

Vi har fået en god relation, meget værdi og er overordnet set meget tilfredse.

Stor anbefaling herfra.

Pernille, Klassisk Møbelsalg

Jun 28, 2023

Matilde Ø. Hansen, Babydreamer.dk

Held i uheld opstod mit samarbejde med Mathias fra MatSol media, da han kontaktede mig, blandt 100 andre annoncebureauer, som jævnligt hiver fat i en. Jeg plejer altid at takke nej efter nogle…

professionelle samarbejdspartnere jeg har arbejdet sammen med.

Med hans viden indenfor paid social sammensmeltet med min indenfor email marketing, har vi formået at skabe ualmindeligt gode resultater på blot 3 måneders tid.

Kan varmt anbefale Mathias til enhver, som ønsker at tage sin webshops online appearance til det næste niveau, samt hvis du ønsker at dine annoncekroner ikke skal spildes på de høje CAC priser.

Dårlige oplevelser med tidligere annoncebureauer, der kun har været dyre penge ud af lommen og ikke ret meget øget omsætning. Men der var noget ved Mathias professionalisme, som gjorde mig nysgerrig og heldigvis for det.

Det var et effektivt samarbejde, som blev skræddersyet 100% til min virksomheds behov, fordi han faktisk møder en der hvor man er. Jeg kunne tydeligt se at Mathias kunne alle de hemmelige tricks, var up to date med teknologien, for at få ens annoncer til at rulle. Derudover er han utrolig gavmild med at dele sin viden og ikke mindst sindsygt dygtig til at sætte en ind i processerne og formidle. Det er det mest professionelle, brugervenlige og trygge samarbejde jeg har haft med en ads manager nogen sinde. Jeg vil til en hver tid anbefale Mathias både til store men såvel også til små virksomheder 🚀

Jul 16, 2023

Jakob,
OptimaOne

Mathias kompetence indenfor digital markedsføring er på et ekstremt højt niveau. Jeg har samarbejdet med Mathias i et godt stykke tid nu, og man kan virkelig mærke hans drive og Passion…

passion for det han laver. Jeg vil til hver en tid anbefale Mathias til alle der er seriøse omkring vækst igennem digital markedsføring!

For det han laver. Jeg vil til hver en tid anbefale Mathias til alle der er seriøse omkring vækst igennem digital markedsføring!

Få adgang til vores gratis 

“Winning Meta Ads” Whitepaper

Whitepaperet adresserer de hyppigste problemstillinger vi ser på annoncekontoer som ikke har styr på funnel eksekveringen, vigtigheden af funnel eksekvering hvis du virkelig ønsker at tage din virksomhed til det næste niveau, samt de forbedrede resultater en korrekt funnel ekskvering kan lede til.

Vi er ikke et match

Vi er et match

Hvordan arbejder vi?

Med betydelig erfaring i bagagen fra samarbejder med både danske og internationale virksomheder, har vi identificeret, at nedenstående process er nøglen til et stærkt samarbejde, som skaber størst mulig værdi for din virksomhed.

Onboarding

I opstartsfasen sætter vi klar retning, forventningsafstemmer, definerer mål og udfører alle nødvendige praktiske onboardings på diverse platforme.
 
Vi gennemgår jeres tidligere data grundigt og udleder herfra en strategi, som vi finpudser i tæt samarbejde med jer.
 
Hos os er der ingen tvivl – vi begynder med en præcis plan, skaber en skræddersyet strategi og arbejder tæt sammen med jer for at opnå stærke resultater.

Eksekvering

Vi eksekverer nøje på den plan og strategi, der er blevet lagt.
 
Vi ønsker at du skal få så meget ud af samarbejdet som muligt, og det opnår vi ved at optimere, teste og justere, så vi altid får det maksimale ud af hver annoncekrone.
 
Det er især i denne fase at vores proaktive tilgang kommer til syne og sikrer, at jeres investering i annoncering giver jer det størst mulige output.

Rapportering

Hos os er transparens en hjørnesten i vores samarbejde, og der er ikke noget som pakkes ind.

Vi har daglig kommunikation over Slack eller WhatsApp, du modtager en ugentlig videorapportering, samt vi afholder et månedligt statusmøde.
 
Sammen løber vi tallene i gennem, og selvom tallene ikke lyver, kan de aldrig stå alene, hvilket er grunden til at vi hele tiden har en tæt kommunikation om hvad der foregår.

Få adgang til vores gratis  “Winning Meta Ads” Whitepaper

Download whitepaper 👇