Jesper Vang

Driftschef hos franschisetager ved LOOP Fitness

Loop Fitness er tilfredse

“Vi har det sidste års tid arbejdet sammen med Matsol Media og Mathias Sølvberg.

Mathias har udvist høj kompetence ved at sætte sig ind i virksomhedens behov og muligheder på de sociale medier.

Der har været en god og professionel dialog, og han har udvist stor forståelse for de forskellige platforme.

Vi har haft stor tillid til hans arbejde, da han har vist gode resultater og har løbende rapporteret tilbage, hvis noget har fungeret godt/mindre godt.

I en tid med efterdønningerne af corona og energikrise har Mathias udvist interesse og formået at sætte sig i vores sted – hvilket var vigtigt for det stærke samarbejde.

De varmeste anbefalinger herfra.”

0 %
Lavere CPL
0
Måneder

Meta annoncering

I 2022 brugte 65% af den danske befolkning mellem 15-75 år en af Meta-platformene dagligt. Humlen er, at dine kunder befinder sig på disse platforme.

Google annoncering

Google annoncering er en  super effektiv metode til at øge din online synlighed, generere trafik til din hjemmeside og konvertere potentielle kunder til salg.

Mere end blot annoncering

0 måneders binding på et samarbejde

Som kunde i Matsol Media er der absolut ingen bindingsperiode. Vi sætter pris på at give vores kunder denne frihed og fleksibilitet til at træffe beslutninger, der passer bedst til deres virksomhed. Vi mener nemlig, at et samarbejde skal bygges på tillid og værdi, og ikke på tvang eller bindinger. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsservice og resultater, der taler for sig selv, og det er vores ønske, at du fortsætter samarbejdet med os, fordi du ønsker det, ikke fordi du er bundet af en kontrakt.
 

Enmandshæren i Matsol Media

Jeg stræber altid efter at gøre det rentabelt for dig at annoncere. Det er mit mål fra dag ét af samarbejdet at sikre, at det investerede beløb i mine ydelser skaber en målbar værdi for din virksomhed. Der er et klart ønske om, at give dig følelsen af at have en in-house marketing-ansat, blot uden alle omkostningerne. Jeg lægger stor vægt på at have et godt forhold til mine kunder. Jeg tror, at en god relation og viljen til at arbejde sammen hen imod et fælles mål er afgørende for succes.
 

Mathias Sølvberg

Indehaver af Matsol Media ApS

Ikke et match

Et match

For ambitiøse virksomheder der leder efter en vækstpartner, og ikke standard bureau

Jeg stræber altid efter at gøre det rentabelt for dig at annoncere. Det er mit mål fra dag ét af samarbejdet at sikre, at det investerede beløb i mine ydelser skaber en målbar værdi for din virksomhed. Der er et klart ønske om, at give dig følelsen af at have en in-house marketing-ansat, blot uden alle omkostningerne. Jeg lægger stor vægt på at have et godt forhold til mine kunder. Jeg tror, at en god relation og viljen til at arbejde sammen hen imod et fælles mål er afgørende for succes.
 
0
Antal kunder
x 0
Gennemsnitlig ROAS

Procesbeskrivelse af et samarbejde

Hos Matsol Media går vi meget op i at levere en ordenlig service og har efter lang erfarring fundet ud af at nedenstående formular er den bedste til at opnå resultater.

Opstart

I opstartsfasen afstemmer vi forventninger, fastsætter fælles mål og giver praktisk onboarding på forskellige platforme. Vi skaber en ‘HALO-strategi’ og en ‘Dream Buyer Avatar’ ved at analysere tidligere data og udvikle en raffineret plan sammen med jer. Nu er det tid til at tage fat og begynde at bygge. Vi implementerer den aftalte plan og strategi i praksis for at nå jeres mål

Eksekvering

Der eksekveres på planen og den strategi der er lagt. Det forsøges hele vejen igennem at få det maksimale ud af den betalte annoncering. Dette gøres bl.a. ved at optimere løbende, teste samt justere budgettet.
 

Rapportering

Som en 100% transparent samarbejdspartner pakkes tallene ikke ind. Sammen løber vi tallene i gennem, og selvom tallene ikke lyver, kan de aldrig stå alene, hvilket er grunden til at vi har statusmøder mindst én gang om måneden.
 

Case Studies hos Matsol Media

Runge

0 %
Ekstra omsætning kommet fra e-mail marketing

Kanaler: Meta & Email-marketing

Periode: 3 måneder

Polstrergaarden A/S

0 +
kvalificerede B2B leads

Kanaler: Meta & LinkedIn

Periode: 6 måneder

Ofte stillede spørgsmål

Brænder du inde med et spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig over mail: Mathias@matsolmedia.dk

Overordnet set arbejder vi med ambitiøse og vækstparate mennesker. Vi arbejder primært med E-commerce virksomheder. Dog er der tilfælde, som f.eks. med LOOP Fitness hvor vi arbejder med andre forretningsmodeller end E-commerce. Så tøv endelig ikke med at række ud, selvom din forretning ikke er en E-commerce virksomhed!

Som kunde hos Matsol Media, kan du forvente at din virksomhed bliver taget 110% seriøst. Har du et problem fredag aften kl 21.00 kan du altid ringe. Jeg står til rådighed og vil altid hjælpe. Derudover kan du også forvente at se et ungt og ambitiøst team give den max gas i kampen om at gøre en forskel for netop din virksomhed.

Nej. Du er aldrig bundet i et samarbejde med Matsol Media.

Matsol Media bygger aftaler på 3 måder.

Fast fee – Du betaler et fast månedligt fee for den værdi som vi skaber for din virksomhed.

Performance fee – Du bliver faktureret en procentdel af den omsætning som vi har skabt gennem annoncering.

Hybrid aftale – En blanding mellem fast fee & performance fee.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Få flere kunder og Rentabel vækst

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og bliv herefter kontaktet over mail. vedrørerende møde-tidspunkt som passer begge parter.